yh_staende

Yrkeshögskola – halvdistans – 2 år

Distansstudier med valfrihet och verklighetsförankring

Från 11 februari kan du ansöka till våra utbildningar med kursstart i slutet av augusti 2019. Oavsett var du vill läsa rekommenderar vi att du söker alla tre utbildningarna. Vi ser vilken ort du helst vill gå på, men om du inte blir antagen där har du chans att bli antagen på den andra orten och kan ändå följa utbildningen från din valda ort. Ansökan är öppen till den 18/8, 2019.

Skulle du av någon anledning missa ansökningstiden och ändå vill ansöka kontakta yh@creando.se så hjälper vi dig.

Jag vill söka till utbildningen i:

Förutom grundläggande behörighet för studier till yrkeshögskolan krävs godkänt eller betyget E i kurserna:
  • Matematik B alternativt Matematik 2a, 2b eller 2c
  • Kemi A alternativt Kemi 1
  • Fysik A alternativt Fysik 1a alternativt Fysik 1b1 och 1b2.
  • Naturkunskap B eller Naturkunskap 2 kan efter individuell prövning anses likvärdig med Kemi A och Fysik A.
Om du har examen från industriprogrammet och ener­giprogrammet kan du genom kurser som energiteknik, produktionsteknik eller processteknik anses ha kunskaper som bedöms vara tillräckliga, efter individuell prövning.
 
Har du erhållit motsvarande kunskaper genom annan utbildning eller liknande kan du prövas att söka på din reella kompetens. Vi erbjuder dig då att göra skriftligt prov på de formella behörigheterna ovan. Kontakta då Creando School för mer information.
 
För att kunna ta dig till industrin i samband med exempelvis LIA-perioder är det bra om du har körkort och tillgång till bil.

Inte redo att studera än eller har du frågor och funderingar? Mejla till Creando så hör vi av oss inför framtida kursstarter och nyheter.

Eller ring 070-040 67 06