Vi har utbildat flera blivande operatörer i kemisk industri genom vårt engagemang i yrkeshögskolor. Vi har olika verktyg för att utveckla din kompetens och din effektivitet:

Öppna kurser
Förkovra dig och tänk nytt
Vi har öppna kurser inom olika områden och på olika nivåer. Vi lägger stor vikt vid att du som deltagare ska få så mycket som möjligt ut av våra lärare, av kursmaterialet och av kontakterna med andra kursdeltagare.

Företagsanpassad utbildning
Utbildning på din anläggning, anpassat till din process och dina behov.
Vi har genomfört flera företagsanpassade utbildningar, exempelvis för Stora Enso Skutskär, Billerudkorsnäs Skärblacka och Mondi Dynäs.

Befattningsutbildning
Att utvecklas i sin befattning ger resultat.
Med en utbildning i sin befattning blir man tryggare i arbetet och kan lättare klara av ovana driftsituationer och utveckla produktionen. Vi har genomfört befattningsutbildningar för Stora Enso Fors, Stora Enso Skoghall och Munksjö Billingsfors Läs mer om våra befattningsutbildningar här.

Operatörstrainee
Operatörstrainee är lönsamt
Operatörstrainee är en utbildning där företaget anställer personal för att utbildas till operatör. Med erfarenhet från två av de större operatörstraineeutbildningarna i Sverige och från yrkeshögskoleutbildning på distans, genomför vi nu öppna operatörstraineeutbildningar där olika bruk skickar några deltagare som får studera på halvfart under ett drygt år. För mer information om vår operatörstraineeutbildning, kontakta Bo Smeder på 070- 662 93 82 eller bo@creando-training.se

eLearning
Lärande när och där det passar.
För vissa uppgifter och för vissa människor fungerar e-lärande utmärkt. Våra eLearning-kurser ingår i vår operatörstraineeutbildning, men kan också fås separat, exempelvis inom underhållsteknik. Vi kan också ta fram eLearning för ditt bruk, exempelvis som del av introduktionsutbildningen för nyanställda.

Kompetens
Kompetensförsörjning är en överlevnadsfråga.
Vi kan hjälpa dig genom hela kompetensprocessen. Vi har verktyg som vår kompetensbank och vårt kompetensverktyg Capture som kan användas för kompetensbevakning och kompetensgapsanalyser. Vi kan också hjälpa dig att genomföra kompetensanalyser för din personal. Mer information om hur vi kan hjälpa till med kompetensanalyser och kompetenssystem hittar du under kompetens eller genom att kontakta Bo Smeder på 070- 662 93 82 eller bo@creando-training.se

<< Bakåt                                                                                                   Utbud >>